Новини
Стартира кандидатстването за Втория национален лидерски форум на студентските съвети
11.01.2016
0

Вторият по рода си Национален лидерски форум на студентските съвети на българските висши учебни заведения ще се проведе между 26-27.03.2016 г. Форумът е отворен за кандидатстване от представители на всички студентски съвети в страната. Допуснатите до участие ще получат пълна стипендия, която ще покрие цялостната издръжка по настаняване, храна и такси за обучение на участниците.

В събитието ще се включат експерти от публичния, частния и неправителствения сектор. Програмата е изработена така, че да предостави на участниците както теоретични, така и практически знания, които биха им помогнали да повишат значително ефективността на работата на студентските съвети, както и тяхната популярност сред студентите. Включените нетуъркинг панели ще позволят и обмяна на опит и добри практики от съветите в различните университети.

За да кандидатстват, членовете на студентски съвет трябва да попълнят апликационна форма, в която да представят себе си и своята мотивация да се включат във Форума. Кандидатури ще се приемат до 21.02.2016 г.

Селектираните участници ще бъдат уведомени  до 29.02.2016 г.
Очакваме ви!

За да кандидатствате, натиснете тук.