Новини
Стартира кандидатстването за Втория национален лидерски форум на студентските съвети
11.01.2016
0

Вторият по рода си Национален лидерски форум на студентските съвети на българските висши учебни заведения ще се проведе между 26-27.03.2016 г. Форумът е отворен за кандидатстване от представители на всички студентски съвети в страната. Допуснатите до участие ще получат пълна стипендия, която ще покрие цялостната издръжка по настаняване, храна и такси за обучение на участниците.

В събитието ще се включат експерти от публичния, частния и неправителствения сектор. Програмата е изработена така, че да предостави на участниците както теоретични, така и практически знания, които биха им помогнали да повишат значително ефективността на работата на студентските съвети, както и тяхната популярност сред студентите. Включените нетуъркинг панели ще позволят и обмяна на опит и добри практики от съветите в различните университети.

За да кандидатстват, членовете на студентски съвет трябва да попълнят апликационна форма, в която да представят себе си и своята мотивация да се включат във Форума. Кандидатури ще се приемат до 21.02.2016 г.

Селектираните участници ще бъдат уведомени  до 29.02.2016 г.
Очакваме ви!

За да кандидатствате, натиснете тук.

 

Write your comment here ...

Leave a Reply