Новини
Четвъртото издание на Council Leaders ще се проведе на 11 и 12 Май
24.04.2019
0

След две седмици ще се проведе четвъртото издание на Лидерски форум, целящо да подкрепи студентските съвети в региона на София. Събитието има за цел да помага на студентските съвети със знания и умения за тяхната работа – както вътре в организацията, така и при организирането на събития, да са по-видими и разпознаваеми и да събират по-качествени хора.

Freshers’ Weekend

Image result for freshers weekend university

Темата на предстоящото събитие ще бъде “Freshers’ Weekend”, казано на български – уикенда на новаците. Идеята е да се подкрепят първокурсниците, като тяхното въвеждане в университетските дела стане по-забавно и извън стресова обстановка.

 

Условия за участване

Като студентски съвет можете да получите стипендия за участие на до 5 членове (ако единият от тях е председателят) или съответно 4 членове. За факултетните студентски съвети (ФСС) стипендията се отпуска за 2 членове на ФСС.

Моля да попълните регистрационната форма за всеки един от избраните участници тук: https://www.councilleaders.org/apply, като за целта е нужно всеки член да попълни самостоятелно формата за регистрация.

Крайният срок за кандидатстване е до 23:59 ч. на 8 май 2019 г.

Съорганизатори

 

fss

Факултетен студентски съвет при ФМИ – Софийски Университет “Св. Климент Охридски” – https://www.facebook.com/fssfmi