Новини
Student Council Leaders Forum – остават броени дни до крайния срок за кандидатстване
10.02.2016
0

Остават по-малко от 5 дни до крайния срок за кандидатстване за Националния лидерски форум на студентските съвети! Събитието ще събере на едно място най-активните участници на студентските съвети на 6 ВУЗ-а от страната. Ако и ти си такъв, кандидаствай тук: http://goo.gl/forms/kPKejUdBxK

Колебаеш се дали да кандидатстваш?

Ето само част от причините да го направиш:

Сред гост лекторите на събитието ще са:

  • Проф. Николай Денков – Заместник-министър на образованието и науката. Доказан експерт с дългогодишен опит в упраление на проекти за големи международни компании, участник в управляващите комитети на три европейски научни мрежи. Автор на над 120 научни публикации с голям международен отзвук. Ръководил е над 20 международни научни и научно-приложни проекти. Професионалист с широк поглед над българското образование, готов да сподели знанията и уменията си с предприемчивите студентски лидери.
  • Кирил Петков сериен предприемач и харвардски възпитаник. Основател и преподавател в Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност, организиращ т.нар. „Харвардски курсове“ в Софийския университет. Един от основателите е на гражданската платформа MoveBG, която работи активно за развитието и просперитета на България. Граждански активен човек, доказал себе си както в България, така и в САЩ. Той знае как да превръща идеите в реалност и е готов да предаде опита си.

Цена за участие и покриване на разходи:

  • Напълно безплатно за избраните кандидати
  • Покрити нощувки в парк хотел Асеневци – Велико Търново за периода 25-27ми март
  • Покрита храна (2 закуски, 2 обяда, 2 вечери)
  • Безплатен достъп до двудневни лекции, семинари и уъркшопи на тема лидерство, управление на екипи и проекти, PR

За повече информация, посети www.councilleaders.org

Крайният срок за кандидастване е 21 февруари. Не изпускайте тази възможност!

Кандидатствайте тук:  http://goo.gl/forms/kPKejUdBxK